Customer Service: +31(0)320-849153

Mistral

Mistral

In 2019 is de Marine Business-collectie uitgebreid met het Mistral-servies. Dit onbreekbare servies heeft een nautische uitstraling dankzij het North-, East-, South- en Westpatroon dat op elk serviesonderdeel terugkomt.

Servies voor aan boord Het Mistral-servies is zeer uitgebreid waardoor de hele tafel ermee gedekt kan worden. Van dinerbord tot espressokop met schotel. Alles is onbreekbaar en het grootste gedeelte van de collectie is stapelbaar waardoor het servies makkelijk aan boord opgeborgen kan worden. Handig: er zijn ook complete serviessets voor 4 of 6 personen. Deze worden geleverd in een praktische en stijlvolle opbergmand die het nog makkelijker maakt om het servies op te bergen. De mand is ook bruikbaar als picknickmand.

Onbreekbare wijnglazen & meer. In de nieuwe servieslijn van Marine Business zitten ook onbreekbare water-, wijn-, champagne-, en borrelglazen. BPA-vrije melamine – geschikt voor de afwasmachine. Het Mistral-servies van Marine Business is gemaakt van BPA-vrije melamine en kan gewoon in de afwasmachine. Voor de onbreekbare glazen geldt; zet ze bovenin de afwasmachine. Onderin is de afwasmachine vaak te heet waardoor er kleine scheurtjes in het oppervlak kunnen ontstaan.

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x